Please do try this at home

anne-720x360(TANTE AN NE VOOR RUMAG)

Als echte Rumagirl ben je stout, stoer, sexy en mooi. Een sucker voor een knuffel of een feestje en altijd zelfverzekerd. Kuch… toch ladies? Geen motherf*cker op deze planeet die jou je zelfvertrouwen afneemt. Ook laat jij je door niemand vertellen wie jij moet zijn dus stel gerust jezelf samen. Onderstaand wil ik graag met je delen, het is goed voor je mooie hoofd en maakt je blij.
KISS! Niet zoenen betekent sterven, dat weet jij ook. Zoenen is noodzaak iedere keer als je elkaar ziet. In elkaars armen, zachtjes, zonder tong te raken of diep in en op elkaar, geef er een draai aan, maar zoen! Wanneer je doel of partner niet zoent of kan zoenen dan loop je weg. Ik ga dit niet verder uitleggen, trust me on this one, keer om en lopen.
LELIJK! Doe een dagje lelijk samen. Spendeer een dag samen met je lover in en rond het bed en tut jezelf niet op. Je laat de make up van je mooie snoet en behoudt die ‘s nachts gemaakte knot in nat haar na het douchen, voor de rest van die dag. Ondertussen visualiseer je Beyonce te zijn, zij heeft ook niets nodig. Je lief vindt het lekker jou te zien. Slaap en stink, voelt ‘ie zich sterk met jou in zijn armen. En sexy ben je sowieso in zijn oversized boxer. Tip: Beyonce laat geen scheten.
DANS! Dit kan ook in combi met het dagje samen lelijk zijn trouwens. Smijt je meubels aan de kant en dans as if you give a shit. Leen ergens een kind van familie of op straat en laat je gaan! Doe samen gek of videobitch en vertel die kleine dat ze de mooiste en beste danseres op aarde is. Geef haar een goed gevoel en smijt met complimenten. Zij voelt zich een prinses en dat maakt jou een Queen…
WRAAK! Girl al doe je het één keer in je leven. Hij dumpt jou?! Rij je scooter, je auto, jezelf en je girls in zijn buxus en ding dong als een leeuwin die haar welpen komt halen! Haar waardigheid, haar vreugde, liefde, trots en geheimen! De motherf*cker, aan de andere kant van de deurbel, is going down en zal het nooit vergeten. Je vergeet, in twee minuten, alle fatsoen wat je ouders in je hebben gestopt en eist aankijken totdat je klaar bent. Haal het terug, al het bovenstaande is van jou, niet janken (da’s wraak) en laat hem achter met………….nietssssssss. Instorten mag later bij mij, ik houd nu al van je als het je lukt.
GELOOF! Hij vindt je mooi hé? Dat ben je namelijk. Kijk hem naar je kijken! Hij zegt het en doe es gek, geloof je liefste! Dit voelt 1000 keer lekkerder dan zoeken naar een niet mooi stukje jou ter compensatie. Kap daar mee! Suck it all in en durf te verzuipen in zijn mooie praatjes. Stel je voor dat hij de waarheid zucht…Dan had je het niet willen missen en zwem je dagelijks in zijn fijne blikken aan jou. DAMN, ik word zelf blij bij deze gedachte.
VERZET! Verzetten of andersom denken, I don’t care, maar durf en doe het! Kom met kater of (liefdes)verdriet je bed uit. Eet wél en lekker in plaats van twee dagen niks. Is blauw de trend? F*ck it en ga voor geel. Houd je wijnglas vast als een piemel in plaats van bij het voetje. F*ck off, je pakt een fijne vent toch ook niet bij z’n sneaker? Doe anders of andersom! Voel je? Lekker he?

Tante AN NE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s